Вам!

Канчаткі маіх думак
Даўжэйшы за жыццё.
Пачаткі маіх рухаў
Вы не заберыцё.
Вам нават не па слуху
Мой адзіноцтва спеў.
Крыві маёй сябрухі,
Я не па вас і пеў.
Вымова адзіноцтву
Ці ў голад, а ці ў жор.
Басовішча басоцтву
Так склала нейкі ўзор.
Вось так жыццё патрэбна.
Не, не... Не для мяне.
Таму, хто клянчыць хлеба,
Цукеркі ў ва сне
Не прыдуць падарункам.
Што вам яшчэ казаць.
Бярэце мае клункі?
Вам па касцях скакаць!


Рецензии