Пушкiн

На набережній біля Ніви
У Пушкіна все ж запитали:
“Що ж, друже мій, говорять й Ви
Вже на гачку?”
“Мовляв, припали,

Одружуюсь - пуста прикмета,
Але зізнаюсь, не сховав,
Дурниця у собі та вперта -
Ще не остання, щоб хто знав”

11.11.16


Рецензии