Небеснi янголи Украiни

НЕБЕСНІ ЯНГОЛИ УКРАЇНИ.

Над обрієм зорі сіяють,
І вітер тихенько шумить...
Там янголи в небі співають...
Моя Україна ще спить.

На сході, де вранішнє сонце,
Як і століття, колись,
Загляне у кожне віконце:
Моя Україна – проснись!

Під прапором жовто-блакитним,
Я, Богові, дякую щиро!
У сяйві яскравого світла
Живе хай моя УКРАЇНА!!!


Рецензии