Запитання до Бога

Вже вечір..Дороги стрічка
Летить під колеса машини...
Спішить до дитини батько.
Вже рік він не бачив дитини!

Ще пару хвилин і тато
Обніме свою маленьку...
І доня йому прошепоче:
"Я люблю тебе, мій рідненький."

Ти теж, моя донечка люба,
Шепочеш:"Татусю, милий,
Я люблю тебе, мій рідненький!!".
І квіти несеш на могилу...

Чому моя доня, о Боже,
такого щастя не має??
Чому лиш вночі їй сниться
Як батько її обіймає...


Рецензии