Для Юли.. Не фарбами..

Чепурненький такий будиночок...
Свіжа фарба..підлога з дерева...
У вітальні один куточок
Залишили цегляним...
Невпевнено...
піднімаюсь крутими сходинами...
Там три спальні..такі омріяні..
Малювала ти їх годинами...
Ні не фарбами..просто мріями.
Ще два кроки..
І двері відкрию я
На маленький такий балкончик...
У вазонах цвіте пеларгонія..
Меблі плетені...столик...
В куточку...
сяду в люльку...
Так пахне кава...
Вже несеш, щоб мене частувати
Як в вас затишно!!!
Рада бачити!!!
Як я хочу в вас часто бувати..
Ну ось бачиш!!
Мрія здійснилася!!!!
Є гніздечко ваше родинне..
Не маєток, звичайно,
як хтілося.....
Та такий він гарненький та милий!!!
Я гойдаюся..розмовляємо
І згадаємо все при каві..
Намалюю твоє майбутнє...
Ні..не фарбами, а в уяві...


Рецензии