Не...

Не…

Непрохані  гості,  недоспані  ночі,
Незрощені  крила  літати    не  хочуть,
Невчасні  слова,  недоречні  розмови,
Несталі  зв’язки,  невідомі  умови.

Невчасна  любов,  не  збудована  хата,
Невидимі  сни,  недостойна  зарплата,
Не  витертий  стіл,  не  посаджені  верби.
Невипита  пляшка  і  холод  нестерпний,

Не  втілені  мрії,  невдячна  дитина,
Гонитва,  за  чим  невідомо,  невпинна,
Несталі  думки  і  неправильні  цілі,
Не  падати,  йти  намагання  невмілі.

Не  прощені  друзі,  у  Бога  зневіра,
Не  куплений  плащ,  невелика  квартира,
Невпинна  гонитва  за  чим,  невідомо,
Нескладений  вірш,  непоставлена  кома,

Не  стриманий  гнів,  намагання  не  чути,
Непевний  оргазм,  до  кінця  не  відчутий,
Невірні  жінки,  недописана  повість,
Непевність,  чи  не  заплямована  совість,

Невпинна  війна,  нестійка  незалежність,
Неучасть  постійна  і  неприналежність,
Невмілий  юнак,  що  не  вийшов  із  битви,
Незайманих  дів  непочуті  молитви,

Ще  час  не  пробив,  чи  вже  паспорт  не  дійсний,
Чи  вже  не  лунає  неспівана  пісня,
Не  ангел  мене  не  пропустить  до  неба,
Ще,  може,  нечистий,  зарано,  не  треба?


Рецензии