Крамничка Божого Царства

Якось надвечір
нікуда я не поспішала...
І просто так, безтурботно містечком блукала..

Вузеньки вулички,
в кав'ярні запашна кава...
Ліхтар на площі вітер гойдає зліва направо...

Із темряви виринає
напис незвичний...
Що ж це? Читаю...
"Божого Царства крамничка"

Двері і розклад-
цілодобово відкрито...
Тут раді усім...завжди зустрічають привітно...

Заходжу всередину,
побачити хочу що мають.
І по якій ціні той крам виставляють....

Лишень ввійшла...
підходить Ангел...до мене!!!
Що за дива?
Я ще на землі...чи на небі??

Він посміхнувся і..
запросив на закупи...
Такого товару, сказав,
я в жодній крамниці не куплю!!!

Тут пропонують усе,
на що завжди потреба..
Товар доставляють сюди,
не повіриш...просто із неба!!!

Це справжні скарби!!!
Не кремпуй і бери скільки треба
Все, що знайдеш у крамничці-
все тільки для тебе!!

Найперше візьму "Терпеливість"-потрібна в запасі
Як вже мені випало жити
в складному часі..

На другій поличці
побачила стоси любові
Рішуче беру- полікую всі слабості свої.

На очі часом
впада хвороблива заздрість...
А лють і ненавість
лишають на костях нарість..

Любов же, так Біблія пише,
все терпить, все зносить...
На стільки хвороби, міркую, купила досить?

Пляшечку з написом "Мудрість"
в корзину кидаю
Це знадобиться обов'язково-
я знаю.

Труднощі, клопоти
мудрість так легко долає 
На речі простіше
дивитися допомагає.

І що цікаво...
терез у крамниці немає!!!
Міри ніякої!!!
Бери що у торбу влізає!!!

Пригоршню повну я набираю
із кошика "Віра"
Якщо її брак-
ми духовно слабкі непомірно...

Це найголовніше,
що я мала знайти-прикупити!!!
І краплі з "Довірою" тільки б не загубити...

Корзинка наповнена,
я втомлена і зачарована
Тою крамничкою...
тішусь своїми обновами!!! 

Шопінг закінчено...
прошу подати рахунок
А Ангел говорить:
"Це все тобі...в подарунок!!!" 

Хіба ж це можливо??
Скарби ці віддали даремно!!!
Щедрий господар
в тієї крамнички напевно?!!!

Вже біля виходу бачу
"Промінчик Надії"
Теж прихопила собі надію омріяну!!

Поруч з "Надією"
"Радість" і "Спокій" складаю.
Сміється душа
і вдячність мене огортає..

Запакувала усі подарунки,
і вмить розумію...
Що просто так
із крамнички піти я не зумію!!

Скажіть, кому заплатити
і як я повинна?
„Христос заплатив вже давно!!
І ціну...непомірну!!!"

Єгово, я вдячна тобі
від цілого серця
За милу крамничку твою
"Божого Царства"

Все: золото, срібло і гроші - скарби це непевні...
"Це ловлення вітру",-
сказав Соломон!
Він знав це напевно!!!

Найбільші скарби,
це любов, родина і щастя...
Та цього за гроші,  повірте, купити не вдасться!!!

Усе, що потрібно,
Єгова нам пропонує!!!
І навіть вічне життя
він також...ДАРУЄ....


Рецензии