пробач менi укр

                для Ольгi Полюхович

у мене був тяжкий день:
планети або погода,
не зна. тільки біль не йде
від мене - зробила шкоду.

образлива ненавмисність -
забути назавжди хочу:
даруй мені - мабуть дійсно
манери мої жіночі

мене омиляли вкотре, га?
пробач мені, моя подруга.


Рецензии