А у мене - нiчний настрiй

А у мене – нічний настрій.
І бажання нічні в мене.
А нічне – не завжди вчасне.
Не буває нічне смиренним.

А у мене – нічні руки.
Ти відчула? Це – дотик-тайна...
Пальці втомлені від розлуки.
Вдень ті дотики – надзвичайні.

А у мене – нічні губи.
Чуєш – дихання завмирає?
В кожнім подиху – слово «люба».
Мною ніч серед дня грає...


Рецензии