Суeта суeт

Суєта суєт
в Житті називається.
Одному обіцяє,
а іншому обламується.
Не нарікай на життя,
все прийми всерйоз,
а то, чого б не вийшло,
в Житті того віз.
Приймай і ласку,
приймай любов.
Приймай, як казку,
але грай в ній роль.


Рецензии