Я свiдком був, як плакала вона - письменниця...

                Лесі  Холодюк

Я свідком був, як плакала вона –
Письменниця з планетами-очима...
І не питайтесь, чи була причина.
Для сліз була причина, і страшна.

Ні, сльози не розмили гарних рис.
Були ті сльози чисті, щирі, дивні.
А втратила вона близьку людину.
Письменниця не приховала сліз.

Я не назву вам день і час біди.
І справжнє горе не буває грою...
Свого літературного героя
Письменниця ховала назавжди...


Рецензии