ДЪЛЯ Яя - НА Аа СЪ!!!

   -  БыДъло!!!...

НАСЪ  ПЪРЕ въращают!... ВЪ...  бы Дъло!!!...

ДЪЛЯ  Нихъ!...  МЫ!!...  ПЪРОсъто...  ра бы!!!...

   -  Некогъда  ра бамъ!...  ДУМАТЬ!!... НЕ КО ГЪ ДА!!!

   -  Работать!...  рабо оо тать!!!... Долъ жьны!!!

Аа - НА Аа ДО - ВЕ ЕДЬ!!!... - ПЪРОСЪТО -  ТЪРУДИТЬСЯ Яя!!!...

   -  ДЪЛЯ Яя!!!...  НА Аа СЪ!!!...

   -  ДЪЛЯ Яя!!!...   СЕМЬ Ии!!!...

   -  ДЪЛЯ   ДУШИ Ии!!!...

ДЪЛЯ   ПЪРО ДОЛЪ ЖЕ ЕНИ ИЯ!!!  РО ОДА!!!...

     -  НА Аа ШЕ ГО  РО ОДА!!!... 

     -  РУ СИ Ии!!!... -

        СИ   


    P.S

     бы   -  еЕДиные(ы)  съ ДьЯволомъ(б)

     Дъло -  ДъЛЯщие

     ДЪЛЯ -  ДЪЛЯ(ЩИЕ)

     ЩИЕ  -  ИЕ =  ЯТЬ -  СЪВЯЗЬ  СЪ БОГОМЪ    Щ - ПО ИСКЪ(искъ)

     Щие  -  ие -  съвязь съ  ДьЯволомъ        Щ - ПО ИСКЪ(искъ)

     РУ   -  ПЪРИ БЪЛИЖЕ НИЕ(У)  ЕНЪЕРЪГИИ(Р) - РУ КА

     СИ   -  ИЗ ЛУЧЕНИЕ(И)  СЪВЯЗЕЙ(С)

     Ии   -  НИТИ(И)  ВЪ  ТЕБЕ(и)

     ИС   -  РЕ ЗОНА НЪ СЪ  НА   СИ -  ИС ТИ НА

     КЪ   -  КОНЪ ЦЕНЪТЪРА ЦИЯ - ПЪРО ЦЕ ЕС СЪ

 


Рецензии