Я не можу писать про вкра ну...

Я не можу писать про вкраїну.... Роздирають чубаті кати рідну землю
І у домовину через них лягли наші брати.
Знову панська чума процвітає, давить люд і на смерть відправля...
За копійки життя віднімає ще й милується цим десь здалля.
"Патріоти і браття убогих " - в чому дух патріотства скажіть?!!?
Невже в тому, щоб рідну країну в кров’янистій калюжі топить?!!
Не такої хотіла я долі для майбутнього наших дітей.
В замінованнім степі по волі полягло вже багацько людей.
До країни я серцем горнуся ... Плаче небо її в вишині...
Ледве чуть материнські молитви і благання про мирнії дні.
Пригорнусь до своєї країни... Рідна нене - родюча земля,
Бога милість тебе не покине у молитві прославе ім’я.
І піднімешся знову з колін ти . Будеш в диво-райочку цвісти.
В солов’їному співі озвешся і досягнеш своєї мети.


Рецензии