Хочу тебе цiлувати

я зустріну тебе ввечері або зранку,
ти будешь сміятися, відводити томно очі,
якщо ввечері - будем з тобой до світанку,
цілуватися протягом літньої ночі.

ми пляшку вина червоного купимо
і смачних цигарок подихом вишень.
і світле майбутне ми намалюємо,
і запалимо свічки - ніщо не зруйнує тишу.

я буду читати усі думки твої,
які ти захочеш від мене сховати,
але то буде після, а зараз ми двоє...
а зараз...я хочу тебе цілувати.


Рецензии