В Листопадi

Нехай ці слова обіймають, коли я не поряд,
Мов чай зігрівають руки в холодний вечір.
Стануть каплею твого спокою, якщо не тримаю тебе за плечі.
І хай цілують тебе палко в щоки, дорожча мить
в Листопаді.
Любить.
Гримить.
П'янить.
В словах цих я, як цукор розчинилась,із вітром залетіла у вікно.
Аби потрапити до тебе, милий, аби відчути твоє тепло.


Рецензии