Старий спр нтер

Нахабний погляд не стерпiти
Я виклик з гiднicтю прийняв
Коль треба бiгти, буду бiгти,
Хоч сороковнiк розмiняв

Нехай удвiчi вiн молодший
Нехай спортсмен, а я батон
Але нутро хробачє точє -
Колись був сапрінтером зато

Та й двушку пива, вибачайте,
Програть бажання не було
Немов тарзан почав кричати,
Скоріш поранений гібон

Я стартанув без коливань
Забув про ноги з варiкозом
Неначє грацiозна лань,
Але вагiтна, з токсiкозом.

На вечір мало не іздох,
Здоров'я зрадило - иуда
Почесне срібло в спрінті двох
З різницею у пів секунди.

P.S. Надихнуло справжне парi з сином.


Рецензии