Поети Долi

Студії "Доля ", з Шепетівки,
присвячую.

Поети "Долі".
   
Доля наша, мов дорога,
Яка  поруч з нами,
Та що йде до нас від Бога,
Різними стежками…

Доля ніжна, вона мила,
Бавить Світ віршами,
В ній і воля,   й наша сила,
Разом з рушниками…

Доля вірить, та єднає,
Від людей признання,
  У житті  перемагає,
Талантів   змагання.

Доля, гідність,  Україна,
  Що патріотична,
Горда вона  мов   калина,
Та на віки   вічна.

Доля,  рідна Шепетівка,
Щастя не минає,
Вона близька  як домівка,
Та   гарно співає.

Автор Геннадій Сівак.
28 серпня 2016 року.

На фото: Поети "Долі".


Рецензии
Генадій, дуже гарне присв'ячення,
І патріотичне, і наповнене теплом
Дякую! З повагою Ангеліна

Ангелина Длинка   08.02.2019 16:27     Заявить о нарушении
Дякую Вам!!!

Геннадий Сивак   08.02.2019 21:33   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.