Послухай тишу...

Зупинись на мить – послухай тишу,
І дослУхайся глибин душі…
Поклади чуття на ноти віршів,
Музику словами напиши.

І рифмуй акордами натхнення -
В нотний стан рядків впиши добро -
Музику поезії – в буденне,
Щоб в гармонії життя цвіло.

А тоді, відчувши, - серцю треба, -
Маками любові заквітчай,
Волошками – ніжність вкраплюй з неба,
Цноти в вірш  - ромашками додай.

Із долонь, довірливо відкритих,
Той вінок пусти в ріку життя, -
Хай пливе - в словах, теплом зігрітих,
Щастя - бути… і краса буття…

Зупинись на мить – послухай тишу,
І дослУхайся глибин душі…
Поклади чуття на ноти віршів,
Музику словами напиши.


Рецензии
Не так часто тут зустрічаєш вірші українською.

З найкращими побажаннями - Сергій

Сергей Подоленчук   18.03.2017 00:50     Заявить о нарушении
Сердечно дякую, Сергію! Успіхів Вам!

Тонина Аг   09.01.2019 16:59   Заявить о нарушении