не йди в д мене...

Не йди від мене,я прошу не йди
Без тебе час минає сумно
І жити без тебе вже не розумно
Бо в серці і в душі моїй дощі

Не йди від мене,бо вже осінь
Стучить в вікно шаленим вітром
Роки волосся укривають сірим пилом
І догорає каганець мого життя

Не йди від мене,бо наша любов
На позолоті сонця догорає
Болить душа,болить і ще не знає
Що покидає тіло, визволяє від оков

Не йди від мене,вже по зірочкам
Не бачу до тебе дорогу
Я відчуваю біль,нестерпну втому
І серце розриває туга по ночам

Не йди від мене,я прошу не йди
Бо час безжально підрізає крила
Вщухає вітер,падають вітрила
І очі вже не бачать куди йти
      Бо в серці і в душі моїй дощі...


Рецензии