Выбор власти

Вибір  влади

Встає між нами не востаннє
Важливе нам усім питання:
Народ наш влада поважає?
Чи забуває, зневажає?

Турбота про права людини
У  СМІ  лунає щогодини!
Тож на словах все. А на ділі?
Та зовсім другі  у них цілі!

Якби були ті  депутати
Народні  справді, що казати,
Хоч не славетні козаки,
Та не паперові ляльки!

Ради зеленого паперу
Влаштовують вони химеру.
Забули вимоги народу,
Та навіть чинять йому шкоду!

Чому до прав так неуважні
Усі  політики поважні?
Бо платять їм в валюті справжній!
Виходить, тож, вони продажні?

Борги ж повинно повертати,
Кармани всі  повивертати:
Позики в них понабували,
Що іноземці надавали!

Щоб думати не заважали
Про справи рідної держави!

Про нас немає в них турботи,
Бо є  у  них  свої  клопоти:
Для тих вони ж бо мають дбати,
Хто їм виплачує зарплати!

Хай в владі  навіть пацюки,
Та не робили б навпаки:
Не до заморських інтересів –
Вели країну до прогресу!

Були своїй країні  вірні,
А не «добродіям» покірні.
Вели промови не для преси –
Про людські дбали інтереси!

Раніш, ніж  підписати згоду -
Питали розуму в народу!
Щоб турбувались за країну,
За рідну неньку – Україну!

Тож, треба нам обміркувати,
Кого  у  Раду  обирати,
Кому  країну  довіряти,
Народну щоб нам владу мати!

Зробіть в майбутнє вибір вільний,
Країни визнав стан цивільний!
За дійсний напрямок прогресу,
Свої  народні  інтереси!

                10.14р.


Рецензии