Ма бу кеткен заман

...
Ма бу кеткен заман
Аллах ненида буюрхъан
Туархъа джашархъа
Олюрге чуклархъа
Обир дунияда джуаб бериксе
Джангыз тюльсе
Билирге керекьсе
.
Не кердюнг бу джашауда
Сюмекълик анан соркранганда
Не бильдинг аны унут
Кишиге сезюнг керекъ тюльд
Джанкъазла кюнде джылтрай
Болхъанеми насыплы алай
Къабырынг салкъында
Тансыкълама бу дунияхъа
.
Кепюрню бильмесе отермисе
Джылахъаны джуукъ эштмессе
Туархъа джашархъа
Олюрге чуклархъа
Обир дунияда джуаб бериксе
Кьарама энди терезеге
Болухъун кермессе
-----


Рецензии