Ма къара

Ма къара энта мен терсме
Джукънуда бильмейсе
Ма энта кесинги тутмайса
Бир не болду некъ кетесе
Болурму сюмейсе
Бир бер джуаб тилейме
Некь тюрленгенсе
кетме тилейме
Бирта бахъаса
Джашау отну джандыраса
Джукъланама сенсиз олеме
Аны къалай англамайса
Узакь болду арабыз
джокьту бирге насыбыбыз
Джукъланама сенсиз олеме
Аны къалай англамайса
Нетерге бильмейме
Башхъанымы сайляхьанса
Арю болур кесида байды
Сенге алдаб арю сез айтады
Кет десенг кетерикьме
Унутмам излемесенг сюерикъме
----


Рецензии