К соотечественникам

До співвітчизників

Скажіть по честі, добрі  люди:
Куди йдемо ми, що ж то буде?
Як тяжкий час цей пережити?
Так! Істиною дорожити!

Просити в Бога правди, віри,
Та  влади  нашої  довіри,
Скоріш мине лихий цей час,
Спасе  Бог  кожного із нас!

Зберіг щоб кожен честь і совість –
До нас повернеться свідомість!
Щоб навіть у лихий цей час
У правду вірив кожен з нас!

Бо правда – над усе дорожа,
У правді нашій – сила Божа!
І правда – над усе міцніша,
Людина з нею – розумніша!

У  істини одна  дорога –
Не забувати  слово  Бога!
Тяжка година ця минеться,
До нас добробут повернеться,
Якщо ми правду не забудем,
Та честь і совість мати будем!.

                10. 14р.


Рецензии