Лише Тебе, я бачу в сво x снах...

Лише Тебе, я бачу в своїx снах...
Лише про Тебе, кожен день я мрiю...
Закривши очi, уявляю той я час...
Коли Твої уста, торкнуться мого тiла...

Тебе я бачити бажаю, знов i знов...
Поглянути жадаю в Твої очi...
Та пристрасть всю i нiжнiсть i любов...
Лишe Тобi, вiддати все я хочу...


Рецензии