Мрiю вiдiпри

Дзижчать
у просвіті
вітри…
Кудлатий Жовтень
дні
збира в долоні…
А ти…
у великоднім серці
мрію відіпри,
Роздмухай з досвітку
кострища
напівсонні.

Прийди
у мій мінорний
Рай
Тут сон
зжурбинено-німий
з’ожинів…
А ти причарами
прозірні струни
роз’ятрай,
На крилах іній
розтепли
у райдужіння.

Примари туги
зморщаться
на ніц,
А літо
айстрою і рутою —
навстріч:
Трипільський бог
розтрусить
жито й блаж
зі щастяниць
Й примхливе «завтра»
змедвяніє
з протиріч.

О, ти,
у великоднім серці
мрію відіпри,
Тремтливу,
мов босоніж херувим.
Ти,
Відіпри
зголілі в січні 
ноти…


Рецензии
Мечты должны сбываться -
все буде добре)))

Ян Кам-Инь   19.08.2017 19:09     Заявить о нарушении
Спасіб! должны.... але все в руках Всевишнього.... як Вони зблаговолять...

Селена Алимдюл   31.08.2017 18:05   Заявить о нарушении