Шановна, правдива людина...

Василю  Гнатовичу Ткачу,
з  повагою.

Шановна, правдива людина,
Яка  прикладом служить для всіх,
Пишається ненька Вкраїна,
Що має провидців таких.

Талант, що від Господа Бога,
Він  чинно  іде в майбуття,
Веде туди вірна дорога,
Та дивні терени життя…

Бо  ВІРА Господня рятує,
Також вона істині  вчить,
Та доля, з таким не жартує,
Приближує істини мить…

Та зіронька ніжна мигає,
Чудово вона  мерехтить…
Митця Шепетівка вітає,
Та бавить небесна блакить…

Ось  осінь  красою вітає,
Народжує нові думки,
Щодо рідного, милого краю,
З яким, він завжди залюбки…

Шановна, правдива людина,
У рідному місті живе,
Біля хати червона калина,
Немов  сина його береже…


Автор  Геннадій  Сівак.
4 вересня  2016 року.


Рецензии
Очень трогательный, с теплом и любовью, написанный стих, Геночка!
Пусть будет мир и счастье в Украине! Спасибо за творчество!
Здоровья и благополучия!
С теплом души, Вера.

Вера Осыка   07.11.2016 18:57     Заявить о нарушении
Благодарю Вас, сердечно!!!

Геннадий Сивак   07.11.2016 19:26   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.