Память

Чому це так?!
Чому ти снишся?!
Зриває дах,
Що то за звичка.

А що між нами?!
Непорозуміння...
Нащо ж питати,
Коли серце - каміння.

Повертайся до дому,
Я на тебе чекаю,
Більше не відпущу,
Не відпущу. Обіцяю.

Ти лише повернись.
Все інакше, побачиш.
Кохання, справжнє...
Більш не заплачеш.

Голос почути,
Очі востаннє,
Востаннє торкнутись.
Дай-но...

Чому не чуєш?!
Почуй, благаю!
Я не забув.
Я пам'ятаю.


Рецензии