тiльки наше

Зима близиться
і не знає меж.
Притулилася
я до тебе теж.
Вмить зігрілися
почуттям серця.
Ми разом завжди
вже аж до кінця.
Не як інші ми
і  несхожі
На нас будь-які
перехожі.
І в житті у нас
все інакше.
І тепло в душі
тільки наше...


Рецензии