Ой що ж ти ко ш з мной...

Эта одноименная переделка песни Ольги Цибульской, является продолжением предыдущей Чому приходиш ти мені...
Либретто похожее, преподавательница в вузе увлекается красивым и умным студентом, начинает ему ставить хорошие оценки на парах, студент считает что он уже в шоколаде, и увлекается красавице одногруппницей. Любовь и ревность не дают покоя.

На мої усі ті питання,
Відповів усе бездоганно,
Своїм шармом мене звісно покорив,
Викладачці - файний студент,
Не один  прекрасить момент,
Боже він мене кажись вже полюбив...

Пр.
А в руках моїх твоє серце,
І тремтить і пташкою бьється
Ти такий розумний красивий, - є що є,
Після модуля перевірки,
Я на парах ставлю пятірки,
Аби тільки ти кохав лише серце моє...
Ой що ж ти коєш зі мной... (2р.)

Я змінила колір волосся,
Бо мені дурепі здалося,
Що сусідку раптом якось полюбив,
Зради я не стала терпіти,
Хоч кохати не припинити,
Та со злості наставила тобі колів...

Приспів.
5.11.16.
 


Рецензии