Червоне серце посеред ями

Червоне серце є посеред ями.
Ти знову відчуєш біль у собі.
Заставиш вмитися сльозами -
Навіщо така ти потрібне мені?

Чому не думаєш, що губиш?
Не бачиш ти цей біль у людей?
Пройде ще час і знову будеш -
вважати їх за своїх речей.

Ти думаєш час зціляє рани?
Надієшся, вдасться все забуть?
Це пам'ять - в неї є свої капкани!
А час нам ніколи не повернуть!


Рецензии