04, 11, 2016

Люблю я Беларусь ці не , то рытарычнае пытанне. Радзіма як бы штось такое, што ў сэрцы... І занядбаная, і ў горы , і ў бядзе- яна ўва мне, яна са мною, побач. А я , вядома, з ёю.
Бясспрэчная выснова . Словы, словы... Да дзеянняў ніяк не падыйсці ... так шмат навокал перашкод... Піхне ў плечы хто народ ці не...Таксама і мяне ...Бо засядзеліся ў багне ўсе ўжо ...


Рецензии