о слове

Слово "толерантность", считаю матершинным(С.К.).
 *
мысль:

з давён i назаужды -
цеплынёю сэрцы:
народ адзiны мой
працаю сваёй
 збiраецца i найдалей
заусёды грэцца,
бо паталiць жыццё яму
 наканавана векам
таму,
 што цяжка чалавеку
заставацца чалавекам.

tolerant - патрэбна,
каб талент мацаваць.
tolerant нам неабходна,
каб зямельку святкаваць.

i ганаруся тым,
што я краса як тын:
на хвiлiну тут
...
i у нябёсы,
каб раiлiсь лёсы
____
тын - агароджа з жэрдак i прутоу лазы


Рецензии