Украинский Гарик 247

Український Ґарик 247

За мотивами І. Губермана

Не золото ростить (а мідь садити),
Не вигадки виклацувать з пера,
а в згубному простОрі уціліти -
оце і є єврейська вічна гра.


Оригінал

Не золото растить, сажая медь,
не выдумки выщелкивать с пера,
а в гибельном пространстве уцелеть -
извечная еврейская игра.


Рецензии