Иван Светличный. Шмон. пер. с укр

Стою-в чём мать меня родИла:
Без труселей, без панталон.
Ни дать, ни взять, как Аполлон,
Бесстыж и гол. Сержант без мыла

Полез мне в рот и в афедрон,
Всё, стерва, бдит, чтобы бацилла
Антирежимности не свила
Гнезда крамолы. Шмон есть шмон.

Сержант шмонает по порядку
Заплатку каждую и складку,
И рубчик каждый, каждый шов,

Трусы, матню, штанов ворс-шерсть
Пардон, он будто ищет вшей,
Да черта пухлого нашёл.



Шмон

         Шукайте і знайдете.
              (Святе Письмо)

Стою — як мати народила:
Без трусикiв, без панталон.
Точнiсенько, як Аполлон,
Безличний. А сержант без мила

Полiз у рот, у афедрон.
Пильнує, стерво, щоб бацила
Антирежимності не звила
Гнiзда крамоли. Шмон є шмон.

Сержант шмонає по порядку
I кожну латку, кожну складку,
I кожен рубчик, кожен шов,

Штани, труси, матню, холошi,
Немов — пардон — шукає вошi,
Та чорта пухлого знайшов.


Рецензии