Бог усiм щось гарне дасть

Бог усім щось гарне дасть!
Комусь щастя!  Комусь – власть!
Хтось рахує тільки гроші,
Бо вони такі хороші…
Хтось погойдує колиску.
Хтось собачці ставить миску.
Серце в кожного чимсь повне…
Та чи завжди є…коштовне…? :)

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2016

04.11.2016 р.
10:01
м. Львів
Всі права застережені. Будь-яке використання за письмової згоди автора.


Рецензии