Листопад чай менi налив

Ступила осінь на поріг,
Відкрила сонцесвітлом двері,
Принесла з рути оберіг
І вірші стиглі на папері.

Горять вони, як спілість груш,
Що смак наш зваблюють принадно…
Взамін, – дарую повні жмені руж,
І усміхаюся відрадно.

Потім дивлюся їй у слід.
Волосся вітер розвиває…
Красою сповнений весь світ,
Смак подарунків осінь має!

Листопад чай мені налив
В горнятко з сонячної тверді.
Дивлюся в очі я без слів…
Горня наповнене до тщерті.

Єство вбере духмяний чай…
Залишить тілу світла присмак.
І…терпкість, з медом молочай,
Беру на день! По самий присмерк.

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2016

04.11.2016 р.


Рецензии