Приходить в сни

Вона наснилася мені
Такою молодою,
Яка була в далекі дні
Де стрілася зі мною.

Кохання полонило нас
Й співало солов’ями,
Був травень і в ранковий час
Ми не прийшли до тями.

На працю ж їду звідси геть
Й чекає нас розлука.
Та розлучила нас лиш смерть
Раптова, справжня мука.

Прожили разом двадцять літ,
Де злагода й кохання,
І син й дочка прийшли у світ,
Вона ж пішла зарання.

Приходить тільки в мої сни,
Цілує і сміється,
Чомусь частішають вони,
До себе зве, здається.
03.11.16.


Рецензии