Звернення до мужчин

                Цього  вірша я присвячую жінкам,
                жіночкам, дівчатам і дівчаткам всього
                світу,  в день міжнародного жіночого
                свята  -  8 березня  2015 року.

       ЗВЕРНЕННЯ ДО МУЖЧИН

Шановні мужчини, уявіть на хвилину,
Що  в   нашому  світі  жінки  нема!
Страшно навіть уявляти таку картину,
Земля без коханих – це чорна  тюрма!
Ну хто ми без жінки під синім небом?
Ми  не  сини,  не  батьки,  не діди!
Її   не    замінити   ніяким  медом,
Без неї не  в  радість  ніякі труди!
Жінка – це  щастя, світло,  кохання,
Жінка – це сонце, весна і натхнення!
Жінка – це   Божої  ласки  пізнання,
Жінка в житті – це добра  поселення!
Без  жінки кроку не можна  ступити,
Без  неї ніяк не  розкрити  талант!
Без жінки шедеври не можна створити,
Жінка від Бога  –  дорогий  діамант!
Без жінки  від  радощів  не  заспівати,
Без неї від щастя не  виростуть  крила!
Без  жінки   в  раю  нам  не  побувати,
Без   неї   вся  сила   наша   безсила!
То ж голосно я закликаю   весь   світ,
Шановні мужчини  –   бережіть   жінок,
Кохайте безмірно, як той  диво   цвіт,
Співайте їм пісню, пускайтесь в танок!
Пестуйте  їм    руки,    цілуйте   вуста,
На  коліна  ставайте,  носіть  на  руках!
Признавайтесь в коханні, сягайте з моста!
Купайте  щодня  у   весняних   пелюстках!
Робіть їх щасливими, гарними, добрими,
Від  бід    та  напастей їх захищайте!
Та   перед   Богом  будьте  хоробрими,
Щастя    коханим      дати   благайте!
Кажіть  їм  щодня    хороші   слова,
Кажіть,   що  кохана ваша  найкраща!
Що  образ  її  вас  завжди   зігріва,
Кажіть, що без неї доля ваша пропаща!
Дорослі мужчини  –  навчайте  малят,
Матусю  рідненьку  безмірно  любити!
Учіть їх,як Бог своїх вчить янголят,
Жінку  у    всесвіті    боготворити!
А  зараз, кохані, я стаю на    коліна,
Я плачу за  вас  і  до Бога звертаюсь!
Я  молю за вас  дуже  щиро,  сумлінно,
За те, що ви є – вам і Богу вклоняюсь!


                3 березня  2015 року  Григорій Трудний


Рецензии