Автографiя

Лежить блискучий гріш…
Виблискує копійка,
Дай Боже їм не гірш…
Бо доля – це злодійка.

Надщерблене життя,–
Монета нерозмінна.
Надщерблене дитя.
А хтось… – живе відмінно?

Дай господи сповна,
Усім, хто в кривду вірить.
Нехай дійдуть до дна, –
Князь темряви провірить.

Виблискує вогонь,
Висвічує химери.
Він спалить біль зі скронь,
Й всі клятви, як папери.

***
Є благо в світі золоте, –
Життям іти і не спинятись.
Дорогу той свою пройде –
Хто з Богом буде знатись.

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2016
02.11.2016
Всі права застережені. Будь-яке використання тільки за письмової згоди автора.


Рецензии