За цими в1кнами живе Господь

За цими вікнами живе Господь,
Його шанують тут і прославляють,
Молитви часто чути, гімн, псалом,
Тут мама й донька Біблію читають.

Колись вони жили в страшній пітьмі
Й не бачили ні виходу, ні входу.
Та їх Господь знайшов на цій землі,
Їм в Сині Божім дарував свободу.

Тепер вони в молитвах до Творця
Приносять своїх рідних кожну днину,
Щоб Господа пізнала вся сім’я,
Щоб Дух Святий на всю родину злинув.

Щоб став Ісус і їх Спаситель- Цар,
Їх став Авторитет, їх вічне щастя.
Бо лише в Нім однім є зміст життя,
Лише у Нім місток у вічне царство!

Вони також ревнують за людей
Й стоять в проломі за ті бідні душі,
Хто до цих пір в пітьмі гріхів живе,
Щоб і вони спаслися всі в  Ісусі.

Їм діло є до рідних, до чужих,
Вони у Бога просять за країну,
Щоби Святий помилував усих
Й благословив нам рідну Україну.

Вони стоять в проломі за церкви,
За їх духовний ріст і за посвяту,
За рядових і за служителІв…
Так, моляться за все донька і мати.

За цими вікнами Господь живе.
Він у серцях людей тут пробуває.
Нехай Йому лунає слава й честь,
Й хвала Спасителю нехай не затихає!


Рецензии
Щоб став Ісус і їх Спаситель- Цар,
Їх став Авторитет, їх вічне щастя.
Бо лише в Нім однім є зміст життя,
Лише у Нім місток у вічне царство!
Мир вам та Любов! Тільки, коли людина відкриває своє сердце для Христа - вона стає по-справжньому щаслива, тоді співає і молитви складає, як цар Давид! Божіїх вам благословінь! з христианськими побажаннями та любовью

Светлана Кужильная   07.02.2017 19:58     Заявить о нарушении