ПЪРО ДОЛЪ ЖЕ ЕНИ ИЕ!!!

Почему  ВЪСЁ...  ВЪ  ПЪРИРОДЕ  КЪРАСИВО!?...

ПОТОМУ ЧЬТО  СОЗЪДАТЕЛЬ!   -  ТЪВОРЕЦЪ!!!...

Ии... МЫСЪЛЬ  СЪВОЮ !... ВО ПЪЛОЩА Яя!!!...

   -  ВОЗЪ ЖИГАЕТ!!!... НЕМАЛО  СЕРЪДЕЦЪ!!!...

   -  ИС КЪ РЫ - БОГА!!! -  ЖИ ВО Ее  ВО ОО КЪРУГЪ!!!...

   -  ВЪСЁ!!!... ЖИ ВО ОЕ!!!... -

   -  ЕеГО  ПЪРО ДОЛЪ ЖЕ ЕНИ ИЕ!!!... -

   ДЪРУГЪ


   P.S

ВО ПЪЛОЩЕ НИЕ - СО ЗЪДАНИЕ  МЕНЬ ШЕЙй!!!  МЕРЪНО СЪТИ!!!


Рецензии