***

Немає вже ні слів, ні рими...
Немає ні жалю, ні сліз...
Немає для змагання більше сили...
Добра нема! Брехня є скрізь.

Немає почуттів в людині
Тих, за які Господь дає життя...
Існуючи в бридкій гордині
В їх душі пробирається пітьма...

- Куди поділи ви, "справдешні",
Слова прощення, каяття...
І вчинки людяні та чесні,
Що вас повернуть з забуття?..


Рецензии