Правда

Правду не містять підноси!
Її не зготуєш як блюдо…
Правда – не їхні доноси.
Правда – не помилки люду.
Правда – це Бог в іпостасі,
Серце відкрите для світу.
Правда – це істина в власті,
Зчитане світло одсвіту. :)

© Copyright: Світлана Миколаївна Кравчук, 2016
01.11.2016
м. Львів


Рецензии