Рiст iстини

Біль у кожного свій.
Буває...
Але, ти краще сій!
Зростає!!!
Страх відпусти і знай:
Сам ти придумуєш межі.
Істина квітне нехай!
Будь...спостережним... :)

© Copyright: Світлана Миколаївна Кравчук, 2016

01.11.2016 р.


Рецензии