Молися за мене

Помолися за мене, мамо...
попроси за мої провини...
розкажи, що мені ще рано
до холодної домовини...

Ти, скажи у молитві до Бога,
як люблю я життю радіти.
Поклади на олтар тривоги
та (зі скронь твоїх) білі квіти.

Сліз потоки проплакали очі,
біль вчепився п'явкою в серце,
але ти ж, молися щоночі...
і щодня... тоді-- пекло минеться...

(ХТ 31.10.2016)


Рецензии