Як ти там

Як ти там, живеш без мене
Як ти дихаєш в ночі.
Не забути днів веселих
І твої, як небо очі...

Як ти там, ти не забула
Пам'ятаєш наш милий час ?
Ти зі мною щаслива була
Жаль це було в останній раз...

   ПРИСПІВ 1 варіант      2 варіант


   Якось не звично...........     Якось не звично...
   Жити без тебе...........       Якось не звично...
   Якось не звично......... ..    Якось не звично...
   Бачити небо.............         
                ....................  Жити без тебе...
   Якось не звично........     
   Жити без тебе... ..........      
   Якось не звично... ........... Якось не звично...
   Бачити небо...    .........    Якось не звично...
                ........... .........  Якось не звично...
                ............      
                ...................   Бачити небо...


Як ти там, ти мене чуєш ?
Вже пройшло майже пів життя.
Марно все, але сумую
Залишились ще почуття...

Як ти там, я все тримаю
В серці і в душі тебе.
Я тебе все життя кохаю
Я тобою вже вбив себе...

   Якось не звично... 
   Жити без тебе...
   Якось не звично...
   Бачити небо...

   Якось не звично... 
   Жити без тебе...
   Якось не звично...
   Бачити небо...

   Як ти там... 
   Як ти там... 
   Як ти там... 
   Я тобою вже вбив себе...

 


Рецензии
Очень трогательная песня. Прямо в душу.
Больше понравился первый вариант припева. Он проникновеннее.
Есть ли у вас записанный вариант под гитару? Я бы с удовольствием послушала.

Ирина Викторовна Селиверстова   02.12.2020 22:59     Заявить о нарушении
Спасибо большое за отзывы. Но, к сожалению музыки нет. Руки до гитары не доходят. Все живу мечтами о своей группе. А играть не умею... И название есть "Нове життя"

Григоренко Павел Глазков   03.12.2020 14:52   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.