Вогник

він у твОїх ніг
увійди в цей дім
преступи поріг
ти побачиш дим
що колись горів
кам'яних дворів
нічною тишою
і по сОбі сам
сам собі писав
листів яскравих
щоб полум'я жарчіше
з підписом аве
брате мій авеле
і до вимОги
кидав у грубу
просив у бога
молився в губи
відвертості вогню
в чорнішій із багнюк
збирав каміння
і небо синє
носив в карманах
до того стану
що падав вгору
в бездонну пащу
душі пропащої

назавждИ увійди
разом з ангелом стін
випий часу води
до очей пустих
ні мертва ні жива
намалюй дива
над прірвою в жИті
тієї ж миті
на всю сторінку
увірвися стрімко
спалахни найновішою
на долонях вишитих
павутинням життів
він так довго хотів
шукав так довго
той єдиний мотив
той тьмяний вогник


Рецензии
красиво, но по русски понятней. перевела)

Мира Григорьева   07.03.2017 20:38     Заявить о нарушении
спасибо)

Алчи Вульф   08.03.2017 00:11   Заявить о нарушении