ГЪ ЛА ЗА Аа!!!

ГЪ ЛА ЗА Аа!!!...

   -  ЕеТО  ЗА Аа!!!...  СЕ МЕ НЕМЪ!!!(ЛА)...

   -  ГЪЛА АС(ГЪ)!!!... -               

ГЪЛА АС!!!...  ОО ДИ НА!!!...

   -  ЕеТО ОО!!!..  ЛА АЗ!!!... -                (ЛА АЗ)

Ии... ГЪЛА ЗА Аа!!!... 

   -  ТО ОТ!!...  ОТ КЪ РЫ Ыы ЛЪ!... -

КЪТО ОО!!!... 

   -  ВЪ...  ЛА Аа ЗЪ!!!... ПЪРО ШЁ Ёё ЛЪ!!!...

   -  Ии... НИ ЧЕ ГО ОО!!!... НЕ Ее!!!...  ЗА  БЫ Ыы ЛЪ!!!... -

   -  НИ ЧЕ ГО ОО!!!... -


      ГО


     P.S

  ЛА Аа ЗЪ  -  ЗЕМЪЛЯ(ЗЪ)  НАЧАЛА(Аа)  СЕМЯ(ЛА) -  ИЗ НАЧАЛЬНЫЕ(А) ЛЮДИ(Л)

  ОТ -  ТЪВЕ ЕР ДО(Т)  ЛУЧЕНИЕ(О)

  КЪ - КОНЪ ЦЕНЪТЪРА ТЪ

  РЫ -  ООБЪЩАЯ(Ы)  ЕНЪЕРЪГИЯ(Р)

  Ыы -  ЕД ИН ЕНЬИЕ(Ы)  ВЪ  ТЕБЕ(ы)

  ЛЪ - ЧЕЛО ВЕЧЕ СЪ ТЪВО - ПЪРО ЦЕСЪ СЪ(Ъ) ЛЮДЬМИ(Л)

  НИ ЧЕ ГО - ГО(ЛОСЪ) КЪРА СОТЫ(ЧЕ)!!!...  ВЪРЕМЯ(НИ)!!!


Рецензии