Так! За життя!

1-й куплет:
БАЧУ СИНЄ НЕБО НАВЕСНІ,
ПЛАЙ У ГОРАХ, СИВІ ПОЛОНИНИ,
САД ВИШНЕВИЙ, СОНЦЕ В НЕБІ І
ДОЩІ РЯСНІ - ВІРУ ТА НАДІЮ УКРАЇНИ!
НАМ НЕ ТРЕБА ІНШОГО ЖИТТЯ,
НАМ НЕ ТРЕБА ІНШОЇ КРАЇНИ -
ВІРИМО В ЛЮБОВ І НАШЕ СПІЛЬНЕ МАЙБУТТЯ,
МИР І ПРОЦВІТАННЯ БАТЬКІВЩИНИ!

Приспів:
ТАК, ЗА ЛЮБОВ! ТАК! ЗА ЖИТТЯ!
ЗА МИРНЕ НЕБО, ЗА ДІТЕЙ -
ЗА МАЙБУТТЯ!
ЗА ВІРУ НАШУ, ЗА ВКРАЇНУ
ДО ПРЕКРАСНОЇ МЕТИ
ГОТОВІ ХРЕСТ СВІЙ
ДО КІНЦЯ МИ ПРОНЕСТИ!

2-й куплет:
ПОСМІШКА ДИТИНИ УВІСНІ,
ГАЙ ЗЕЛЕНИЙ, СОЛОВЕЙКО В ГАЮ -
ХАЙ КВІТУТЬ САДИ, ЛУНАЄ СМІХ,
ЗВУЧАТЬ ПІСНІ -
ЩАСТЯ ІНШОГО ДЛЯ НАС НЕМАЄ!
МИРНЕ НЕБО, РАЙДУГИ ДУГА,
МАЙОРИТЬ НАШ ПРАПОР ЖОВТО-СИНІЙ -
БУДЕ МИР І ЗЛАГОДА НА ЗАЗДРІСТЬ
ВОРОГАМ
В ВІЛЬНІЙ І ЄДИНІЙ УКРАЇНІ!

Реп:
НАМ Є, ЗА ЩО БИТИСЬ,
ЖИТТЯ ВІДДАВАТИ -
ЗА НЕНЬКУ-ВКРАЇНУ,
ЗА БАТЬКА ТА МАТИ,
ЗА ДОНЬКУ, ОНУКА,
ЗА ЗЕМЛЮ КВІТУЧУ,
ЗА МОВУ СПІВОЧУ,
ДНІПРОВСЬКІЇ КРУЧІ,
ЗА КРИМ ТА КАРПАТИ,
ДОНБАС, БУКОВИНУ -
ЖИТТЯ ПОКЛАДАТИ
ЗА РІДНУ КРАЇНУ!
ЗА ЧОРНІЇ НОЧІ,
ЧЕРВОНУ КАЛИНУ,
ЗА ОЧІ ДІВОЧІ -
ЗА БАТЬКІВЩИНУ!
ПОВСТАЛИ ОНУКИ
КОЗАЦЬКОГО РОДУ
ЗА ВОЛЮ ТА ГІДНІСТЬ,
ЗА НАШУ СВОБОДУ,
ЗА ТОЙ ЗОРЕСВІТ
ВІД ЧУМАЦЬКОГО ШЛЯХУ,
САДОЧОК ВИШНЕВИЙ,
ГНІЗДЕЧКО НА ДАХУ,
ЗА НЕНЬКУ ВКРАЇНУ
Б'ЄМОСЯ БЕЗ СТРАХУ -
НАС НЕ ЗВЕРНУТИ
З КОЗАЦЬКОГО ШЛЯХУ!

Приспів:
ТАК, ЗА ЛЮБОВ! ТАК! ЗА ЖИТТЯ!
ЗА МИРНЕ НЕБО, ЗА ДІТЕЙ -
ЗА МАЙБУТТЯ!
ЗА ВІРУ НАШУ! ЗА ВКРАЇНУ
ДО ПРЕКРАСНОЇ МЕТИ
ГОТОВІ ХРЕСТ СВІЙ
ДО КІНЦЯ МИ ПРОНЕСТИ!

31.10.2016 р.
м. Київ


Рецензии