Чого шукав?

Чого шукав?Чого хотiв ?
Не попрощавшись,навiть без цiлунку
Розправив крила й полетiв,
Закривши дверi за собою лунко.

Ще довго будеш згадувать мене,
Бо так терпляче я тебе кохала.
Ти не казав менi: прости,
А я без зайвих слiв усе прощала.

l зараз,не тримаю зла,
Та тiльки спати у ночi не можу,
Бо бiль вiд зради в серце заповза,
I нiби хтось її там множить.

Чекать не хочу й сподiватись марно...
Робити крок вперед - немає сили.
Назад-там прiрва ,бiль i забуття.
А хочеться iще побути з милим-
одним єдиним на усе життя!


Рецензии
Очень трогательно...
ЗдОрово!
Удачи во всём!
С Новым годом!

Надежда Антонова-Маковик   04.01.2017 10:15     Заявить о нарушении